Bubur Oatmeal


Ini menu yang paling sering kusajikan untuk sarapan. Pendampingnya secangkir kopi atau segelas jus lemon. Cukup sebagai asupan energi sampai waktunya makan siang.

Bahan:

5 sdm oatmeal

200 ml air putih/susu uht

3 sdm madu

 

Cara Membuat:

  1. Larutkan oatmeal dengan air/susu di panci/ricecooker pot.
  2. Panaskan sambil diaduk-aduk terus.
  3. Jika oatmeal sudah hancur dan meletup-letup beberapa saat, matikan api/ ricecooker.
  4. Tuangkan bubur pada mangkuk, siram dengan madu.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s